Website WordPress

Maatwerk voor WordPress websites.

Website WordPress is een onderdeel van webdesign bureau Gbdesign. Wij zijn een innovatief grafisch ontwerp en website design bureau opgericht in 1998 en staan voor creativiteit, degelijkheid, helderheid en perfectie. We bouwen professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling al dan niet gekoppeld aan een WordPress CMS. Met expertise voor design en techniek streven we op enthousiaste wijze samen met de klant naar doelgerichte oplossingen.

Wordpress als CMS voor uw website of weblog?

Waarom Wordpress als CMS? Wanneer uw website eenmaal gereed is kunt u heel eenvoudig uw website beheren. U kunt nieuwe berichten, pagina’s, afbeeldingen, nieuws en nog veel meer toevoegen.
Een belangrijk argument om voor een website met WordPress te kiezen, naast de uitbreidbaarheid, is de het grote aantal gebruikers van WordPress. Verder is een sterk punt van WordPress dat Google er gek op is. Dat dit een belangrijk argument is mag duidelijk zijn: een hoge notatie in Google zorgt eenvoudigweg voor veel bezoekers op u website of weblog.

Standaard, premium en op maat gemaakt themes voor WordPress.

Het uiterlijk van een website wordt in WordPress helemaal bepaald door een theme, ook wel template genoemd. Een theme bestaat uit een verzameling bestanden waarmee binnen de website precies wordt bepaald welke informatie waar komt te staan. Daarnaast wordt hierin ook bepaald welke kleuren en lettertypes er binnen de website worden gebruikt.

Wanneer we het hebben over WordPress themes, dan onderscheiden we drie categorieen:

  • Standaard WordPress themes
  • Premium WordPress themes
  • Een op maat gemaakt WordPress theme

Welk soort theme u als eigenaar van een WordPress website moet gebruiken hangt af van de doelstellingen voor uw website. Wilt u een website voor uw hobby of vereniging? Kijk dan eerst eens of er gratis themes zijn die aan uw wensen voldoen.
Aanbieders van commerciële standaard WordPress themes leveren vaak een wat hogere kwaliteit. Gaat het echter om een website voor een (bestaand) bedrijf, dan moet het uiterlijk van de website niet alleen aansluiten bij de doelstellingen, maar ook goed passen bij de huisstijl van het bedrijf.

De voordelen van een WordPress theme op maat

Door voor uw WordPress website een theme op maat te laten maken bent u verzekerd van een uniek design dat volledig aansluit bij de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf.
Gbdesign denkt met u mee bij het ontwerp én de realisatie van uw WordPress website. Tevens zorgen wij er middels SEO webdesign voor dat uw website daadwerkelijk wordt gevonden in zoekmachines.

Een WordPress website wat voor u?

Bent u geïnteresseerd? Dan hebben het graag eens met u over uw wensen. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of bel ons op voor meer informatie. 0180 – 84 85 88