WordPress

Uw eigen website beheren met WordPress

Het het Open Source Content Management Systeem WordPress kunt u heel eenvoudig uw eigen website of blog beheren. Door middel van thema’s (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard vormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan uw website of weblog toevoegen.
WordPress logo

Professioneel webdesign voor WordPress

Het nadeel van deze veelal gratis WordPress themes is dat deze niet volledig aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Ook professionele WordPress themes die via verschillende websites worden aangeboden voldoen meestal niet aan de eenduidige uitstraling die u voor uw bedrijf wenst.

De uitstraling van uw website in WordPress is de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Het is dan ook van essentiël belang dat het webdesign van uw website met WordPress CMS herkenbaar, eenduidig en passend bij uw huisstijl wordt ontworpen.
Uw klant moet u  door het zien van uw website in positieve zin kunnen herkennen, en juist bij uw website diensten willen afnemen.

Meer informatie over WordPress?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van WordPress en webdesign op maat dat vlekkeloos aansluit bij uw huisstijl? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.