SEO

Search Engine Optimization ( SEO )

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing. SEO kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden en zoektermen. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.

SEO deskundig webdesign bureau

SEO deskundig webdesign bureau getraind door SEOGuru Gbdesign (het webdesignbedrijf achter Website WordPress) is een SEO (Zoekmachine optimalisatie) deskundig webdesign bureau dat is gecertificeerd door SEOGuru. Wij werken volgens de Google’s richtlijnen voor webmasters. Door de juiste SEO toe te passen verhoogt u uw omzet zonder gebruik te maken van een kostbare AdWords (SEA) campagne.

WordPress en SEO

WordPress staat bekend als een CMS met ongekende SEO mogelijkheden. Niet voor niets is WordPress in 2009 uitgeroepen tot het beste CMS.
Dat alle code die wordt gecreƫerd door WordPress is volledig conform de W3C standaarden wat de SEO ook weer ten goede komt.

Black hat SEO en white hat SEO

White hat SEO - legale zoekmachine optimalisatieBij onze SEO diensten maken wij gebruik van de legale “white hat SEO” optimalisatietechnieken. Bij deze zoekmachine optimalisatie wordt gewerkt volgens de richtlijnen van Google. Bij illegale “black hat” (SEO-spam) technieken worden niet geoorloofde technieken toegepast om zoekmachines te misleiden. Black hat SEO kan er toe lijden dat uw domeinnaam uit de zoekmachines verbannen wordt. Voor de meeste bedrijven zou dit rampzalige gevolgen hebben.